Rebecca verhuist
Life

Update: Verhuist naar Helmond, super leuk maar wel even wennen

Het is hier de afgelopen maand even stil geweest. Niet omdat ik niet meer blog, maar omdat ik een nieuwe stap in het leven heb gezet. Ik ben namelijk verhuist! Yes, je leest het goed:) In deze rare tijd is het mij eindelijk gelukt om een leuk huisje te vinden. 31 Maart heb ik de sleutel gekregen van een leuk appartement vlakbij het station van Helmond, sinds 15 april ben ik helemaal over en daar ben ik super blij mee!

Een kamertje in Aarle

Na het uit elkaar gaan met Emiel afgelopen augustus was het super fijn dat ik bij mama en Jerry terecht kon. Er werd meteen een kamer voor mij in orde gemaakt en ik kon zo lang blijven als nodig was. Het meeste van mijn spullen heb ik tijdelijk opgeslagen in de mini-opslag, super handig die dingen;) Een paar spullen voor werk, mijn kleren en mijn bureau heb ik meegenomen naar Aarle.

De afgelopen maanden heb ik daar heerlijk gewoond. Lekker buiten, met alle dieren en lieve mensen om mij heen. Daar was ik echt even aan toe en heb ik mezelf weer terug gevonden. De dingen die ik graag doe, de mensen die ik graag zie en vooral mijn eigen kracht, de dingen die ik kan en dat ik wel nieuwe dingen kan proberen. Het was heerlijk en ik wil mama en Jerry enorm bedanken voor de fijne tijd en de lieve zorg.

Rebecca verhuist

Een eigen plek

En nu heb ik weer mijn eigen plek. Het appartement was er ineens en het ging allemaal een beetje snel, maar ach. Ondanks dat we in een intelligente lockdown zaten en dus 1,5 meter afstand moesten houden kreeg ik de sleutel toegeworpen, kon ik met fijne hulp verhuizen en is alles over. In de eerste dagen hebben we de kast, het bed en mijn oude eenpersoons bed als tijdelijk bank in elkaar gezet. Langzamerhand zijn veel dozen uitgepakt en begint het echt ergens op te lijken:)

De berging zit tjokvol met spullen van Super Youth en inmiddels is ook mijn kantoor hoekje ingericht en ben ik sinds ik hier internet heb weer lekker aan het werk. Het is een prima plekje zo. Naast mijn appartement is er beneden in het gebouw een gym, boven een dakterras en de stad op 5 minuten lopen. En nog iets leuk, Chloë en haar vriend wonen om de hoek:)

Weer even wennen

Het is fijn om weer een eigen plekje te hebben dat ik zo kan inrichten als ik zelf wil. Niemand die zegt dat ik iets niet mag of kan en gewoon lekker mijn eigen ding doen. Want ja, mijn eigen ding dat doe ik toch het liefst. Toch is het ook wennen, wennen dat er geen mensen of dieren om mij heen zijn. Dan is het soms toch even wat eenzaam. En ik moet opzoek naar een nieuwe balans. Waar ik de afgelopen 6 maanden af en toe een huishoudelijke klus deed en veel met de honden wandelde moet ik nu het hele huishouden alleen doen. Niet erg, maar wel weer even wennen en iets dat je in je dagelijkse routine moet verwerken.

Al met al een hele mooie ontwikkeling waar ik erg blij mee ben. Dank aan alle lieve mensen om mij heen die mij hebben geholpen deze stap te zetten ♥

Liefs,
Rebecca ♥

p.s. Ik werk momenteel aan de verhuis-vlog, deze komt binnenkort online op mijn youtube kanaal 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *