Kracht en Koffie
Werk

Kracht & Koffie

Het afgelopen jaar kreeg ik steeds vaker de vraag of ik mijn kennis en ervaring over het leven en het ondernemen met een beperking wilde delen. Dit vind ik onwijs tof en doe ik altijd graag! Op deze manier leer je van elkaar en leer je elke keer weer nieuwe mensen kennen. Daarnaast ontstaan er onwijs mooie dingen.

Ik merkte dat ik het delen van mijn kennis en ervaringen super leuk vond en dat de gesprekken voor de ander ontzettend waardevol waren waardoor er echt stappen konden worden gezet. Dus vond ik dat ik er iets mee moest doen en zo werd Kracht & Koffie geboren.

Kracht & Koffie
Hoe gaat dat dan in zijn werk? Tijdens een Kracht & Koffie afspraak drink ik graag een kopje koffie of thee met je om kennis te maken, gezellig te kletsen en jou in je kracht te zetten. Waar we het over hebben is helemaal aan jou. Ik beantwoord graag al je vragen en vertel je hoe ik omga met mijn beperkingen in het dagelijks leven in combinatie met het hebben van een eigen onderneming.

Nu is de grote vraag natuurlijk wat zo’n Kracht & Koffie afspraak dan kost. Het kost je slechts een kopje koffie, of twee. Het is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Heb je na onze Kracht & Koffie afspraak behoefte aan verdere verdieping of coaching dan kunnen we kijken of een levenscoach traject bij je past. Liever nog een Kracht & Koffie afspraak plannen? Het kan allemaal en we kijken samen wat het beste bij jou past. Wil je een afspraak maken? Stuur mij een mailtje.

Liefs,
Rebecca ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *