Logo The Fabulous Cancer Podcast
Life

Ik mocht 2 aflevering voor The Fabulous Cancer Podcast opnemen

Eind vorig jaar ontmoette ik Caya Lieve tijdens een Kracht & Koffie sessie op Amsterdam Centraal station.  Wat was het een leuk, gezellig en fijn gesprek! En wat hebben we er een leuke vriendschap aan over gehouden:)

THE FABULOUS CANCER PODCAST

Maar er is nog iets wat ik met jullie wil delen, want Caya Lieve is de oprichtster van The Fabulous Cancer podcast! Ze is The Fabulous Cancer Podcast begonnen om mensen die kanker hebben (gehad) te helpen te dealen met de situaties die ze tegenkomen in het leven. Ook hoopt ze met de podcast een inspiratie te zijn voor mensen die nooit kanker hebben gehad en om in het algemeen mensen een nieuw perspectief te geven. In The Fabulous Cancer Podcast gaat ze in gesprek met kankerpatiënten, naasten en professionals van over de hele wereld.

The Fabulous Cancer Podcast

Ik mocht ook met Caya in gesprek. Niet één maar zelfs twee keer hebben we samen een aflevering opgenomen voor de podcast. In de eerste aflevering gaan we samen in gesprek over het leven na kanker, de veranderingen en het vinden en volgen van je eigen weg in het leven. In de tweede aflevering die we opnamen hebben we het over een eigen bedrijf en een carrière starten als je leeft met de late effecten van kinderkanker.

Wil jij ook een keer meewerken aan een aflevering? Neem dan contact op met Caya Lieve via een berichtje op Instagram of door haar een mailtje te sturen.

Liefs,
Rebecca ♥

Luister de eerste aflevering die we opnamen, over het leven na kanker en je eigen weg volgen.

Luister de tweede aflevering die we opnamen, over een eigen bedrijf en een carrière starten met de late effecten van kinderkanker. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *